Mir se vini riniakosovare.tk

Welcome to

MIR SE VINI NE WEB FAQEN TON JU MIR PRESIM PO PER MOMENTIN  JEMI NE PERPONIM

Homepage

azemi dhe shota

  Shoqata Themelohet në Belgjikë Shoqata Kulturore “Faik Konica”. Komuniteti shqiptar në Belgjikë kishte kohë që e mendonte çeljen e kësaj shoqate, ideja fillestare e së cilës ishte pikërisht shkrimtari dhe publicisti Faik Konica. Ai ka jetuar dhe punuar në Bruksel më shumë se një shekull më...
>>

SHKARKO windows vista merr frym shqip

  windows vista merr frym shqip Pas një pune pothuajse dyvjeçare, kemi përfunduar me sukses lokalizimin e Windows Vista-s në shqip. Gjatë këtij procesi ka pasur një bashkëpunim të mirë me Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë në Tiranë. Kuptohet, e gjithë puna është bërë për nevojat e...
>>

gjergj kastrioti skenderbeu

  gjergj kastrioti  skenderbeu Është përkujtuar në Lezhë 541 vjetori i vdekjes së heroit striot Skënderbeu, njëra prej figurave kryesore të popullit shqiptar. Aktivitetet në nder të këtij kolosi të historisë shqiptare kanë filluar pikërisht në kishën e Shën Nikollit, aty ku me 17 janar...
>>

 

SERJALET LAJMET
   
   
   
   mengjesi
   mengjesi
   

 

 

mir se vini

Shkarkohimnin e republikes së kosoves

Shkarkohimnin e republikes së  kosoves  dhe kushtetuta e republikes së  kosoves v ...
>>

Search site

© 2008 All rights reserved.