Mir se vini riniakosovare.tk

shkruaj edhe ti nje Poezi

Date
By
Subject

skenderbeu

kumbanat mbreme kumbanim zi per tere brigjet se heroi vdiq the ja neper altare u shuan qirinjt veq drita e vatres i ndriqoi shtepit ne endeerr pan trimi dhe vasha dhe pleqt dhe te gjith luftaret te gjiyh ishin bere mos perfilles ndaj tokes te mmbjelle me penes e henes.

Date
By
Subject

aaaaaaaa

28 nentori,dite e bekuar
Shqipetaret ne te gjithe boten
Jane duke e festuar

Kjo eshte dita jone e mbare
Qe pergjithmon dhe kudo
Na bene te jemi krenar

28 Nentori e 17 shkurti 2008
Dy festa qe do rrojn perjet

Read more: https://rinia-chat.webnode.com/poezi/
Create your own website for free: https://www.webnode.com

Date
By
Subject

28 nentori

28 nentori,dite e bekuar
Shqipetaret ne te gjithe boten
Jane duke e festuar

Kjo eshte dita jone e mbare
Qe pergjithmon dhe kudo
Na bene te jemi krenar

28 Nentori e 17 shkurti 2008
Dy festa qe do rrojn perjet

Date
By
Subject

bytha

une jam mut e byth dhe mut mut mut mut ahhaha gjugj gjugj mut mut mut ehde dhuq

Date
By
Subject

Pellumbi

atj Pellumbi te bardh ne bote ,
me i miri
qe ne sqep mban nje degez ulliri,


atij pellumbi te leht
qe po fluturon ,
e besoj
vertet kur dreni e pikturon

Ne syt e tij ninezat
e tua po shkrihen
e ne zemer rritmet
me tuat perterihen

vizatoje ngrije ne ere,
duke e mabajtur
ne dore ,
sille disa here
reth globit tokespre!

Date
By
Subject

atdheu

durim madhja shekullore
po vjen dita e bekuar
dhe ne harten e kesaj bote
ta kesh emrin e nderuar

Date
By
Subject

Re: atdheu

durim madhja shekullore po vjen dita e bekuar dhe ne harten e kesaj bote ta kesh emrin e nederuar

Date
By
Subject

atsheu

durimmadhja shekullore
po vjen dita e bekuar
dhe be harten e kesaj bote
ta kesh emrin e nderuar

Date
By
Subject

Hi...

ii misss youu,,;S:S

Date
By
Subject

uhuhuhahahahha

jon kan 2pale pula

1 | 2 >>

Search site

© 2008 All rights reserved.