Mir se vini riniakosovare.tk

Lajmet nga yjet shqiptar dhe botror

 

 

daniMerr rreth 3 mijë euro për një dasmë, drejton veturë super luksoze "Audi Q7", në vlerë reth 70 mijë euro, ka shtëpi dhe pasuri të madhe si në Pejë ashtu edhe në Belgjikë, kurse jo vetem që nuk e paguan rrymen, por edhe e vjedhë atë!

Kjo është gjëja më e shumtuar që mund ta bëje një personalitet apo një artistë që njihet nga gjithë Shqiptartë, siç është Ramadan Krasniqi - Dani.

Search site

© 2008 All rights reserved.