Mir se vini riniakosovare.tk

SHKARKO windows vista merr frym shqip

 

windows vista merr frym shqip

Pas një pune pothuajse dyvjeçare, kemi përfunduar me sukses lokalizimin e Windows Vista-s në shqip.
Gjatë këtij procesi ka pasur një bashkëpunim të mirë me Institutin e Gjuhësisë dhe të Letërsisë në Tiranë.
Kuptohet, e gjithë puna është bërë për nevojat e klientëve të Microsoft-it dhe të gjitha të drejtat janë të rezervuara nga Microsoft-i.  

Kliko këtu për të shkarkuar...

Search site

© 2008 All rights reserved.